magicMOUNT™ PowerBank

Den nye magicMOUNT™ Powerbank fra Scosche-danmark er den første magnetiske, monterbare, powerbank til din telefon eller tablet. Slank, stilfuld og letvægt. Den nye musthave accessory. Med de smarte magicMOUNT-mag­neter kan powerbanken monteres på din telefon eller tablet og ubemærket holdes fast uden at falde af, indtil enheden er ladet op, og du igen ønsker at afmontere powebanken og have den i tasken. Smart og fleksibel løsning, som gør det nemt at genoplade din telefon på farten.

magicMOUNT™ er ikke uden grund kåret til årets bedste powerbank 2016 af tech-magasinet ”Alt om DATA”

magicMOUNT™ fås både med Apple Lightning™, Micro-USB og USB-C stik.

 

 

100% sikre, super kraftige Neodymium magnetar.

De kraftige Neodymium magnetar holder batteri og enhed sikkert sammen. Magneterne er 100% sikre og kan ikke skade din enhed.

 

*Virker ikke med iPod Classic eller andre hard drive enheder. De stærke magnet felter der opstår omkring de stærke Neodymium magneter er nok til at skade hard drive enheder.

 

 

 

 

2 fulde opladninger, højeste ladehastighed.

Denne unikke powerbank indeholder 4000 mAh, hvilket er nok til 2 fulde opladninger af de fleste smartphones. MagicMount powerbank leverer op til 2,1 amp. Output. Det betyder at din telefon oplades med den hurtigst mulige opladningshastighed.

 

 

 

 

Indeholder

Til batteriet medfølger de nødvendige MagicPlates™, som skal sættes på telefonen for at sikre en magnetiske montering af batteriet, samt et micro_USB ladekabel til selve powerbanken.

 

 

 

magicPLATE™ placering

Den magnetiske montering gøres mulig ved hjælp a en lille metalplade, der sættes på din enhed. Om du bruger din enhed med eller uden cover er uden betydning, da magneterne også virker fint gennem selv kraftige covers. 

 

*MagicMount anbefales ikke til mobilholder punge.

Fås i følgende modeller:

Type: Lightning™ - Farve: Sort

Type: Lightning™ - Farve: Gold

 

 

Type: Lightning™ - Farve: Space Gray

 

 

 

Type: EZTIP™/micro USB - Farve: Sort

Type: USB-C - Farve: Sort

 

 

​