goBAT™ Rugged

goBAT 6000/12000 er en ekstremt robust bærbar backup powerbank til opladning af dine mobile enheder når du er på farten. goBAT 6000/12000 powerbank er IP68 certificeret, hvilket betyder at den er støvtæt, vandtæt ned til 3 meter og designet med en stødsikker, militærtestet konstruktion. Den indeholder henholdsvis 6000/12000mAh og er i stand til at oplade de fleste mobile enheder op til 3/6 gange. goBAT 6000/12000 modtages fuldt opladt og har en multifarvet LED indikator som angiver hvor meget strøm der er tilbage. Med hele 2 USB udgange kan du oplade 2 enheder af gangen. High-power USB udgangene (op til 12w/2.4A) registrerer automatisk den hurtigste opladningshastighed til de tilsluttede mobile enheder. Powerbanken leveres med en karabinhage, til montering på din taske, rygsæk o.l.

 

 

Holdbarhed

Yderst robust powerbank, GoBat™ powerbanken er bygget og testet til at kunne bruges udendørs i al slags vejr og terræn. Designet i stiv polycarbonat kvalitet med høj slagkræft og slidstærkt IP68 støvtæt/vandtæt konstruktion.

 

 

 

 

Batteriets ydeevne

Med en 6000 eller 12000mAh genopladelig powerbank har du strøm nok til flere dage. Denne robuste vandtætte backup powerbank kan oplade en iPhone 6s/6 op til henholdsvis 3 eller 6 gange. Tag denne powerbank med på enhver tur og slip for bekymringen om at løbe tør for strøm.

 

 

 

 

Hurtigste opladning muligt

En 12watt USB-port giver dig den hurtigste opladningshastighed muligt. Nogle af de nyeste smartphones er designet til at oplade ved 12wat hvilket gør denne powerbank den ideelle powerbank til nyere smartphones.

 

 

Karabinhage inkluderet

Din goBAT 6000 eller 12000 inkluderer en praktisk karabinhage, der passer perfekt til at sikre din nye powerbank til din rygsæk m.m. Den leveres også med et USB-laderkabel, til opladning af selve goBAT powerbanken.

 

Denne super robuste backup powerbank er konstrueret og testet til at kunne virke i al slags vejr og terræn. Derfor føler vi os også sikre nok til at tilbyde livtidsgaranti.

 

Fås i følgende modeller:

Sort:

 

 

 

Gem