goBAT™ 2600

GoBat™ 2600 er ekstrem adsidig med dens 3-i-1 funktion. Dens primære opgave er en 7.5 Watt bil lader til dine mobile ehneder; men den fungerer også som en powerbank med 2600 mAh og ud over det, har den indbygget lommelygte med strobe lys funktion.

 

Fås i farverne: Sort og Hvid.

 

Oplad dine mobile enheder:

Sæt powerbanken GoBat™ 2600 i bilens 12V strøm udtag, og med en opladningshastighed på 7.5 Watt, bliver din mobile enhed laddet hurtigt op. Ikke alene kan GoBat™ 2600 lade din telefon, men den kan samtidig selv blive laddet op via bilens 12V strøm udtag. På denne måde undgår man at der aldrig er strøm på powerbanken når det lige er man står og skal bruge den.

 

Fortsæt med at ladde din telefon

Er du ankommet til destinationen og stadig har brug for at ladde? Denne GoBat™ powerbank har et indbygget 2600mAh batteri, som oplader sig selv via bilens 12V strøm udtag når monteret*. Blot tag powerbanken med dig når du forlader bilen, og du har masser af strøm med dig! Opladning af powerbanken kan også ske via 220V med en væglader og et Micro-USB kabel.

 

*De fleste biler skal have tænding på for at der kommer 12V i strøm udtaget!

 

Indeholder en lommelygte med 2 LED'er

Brug for noget ekstra lys? Det klarer vores GoBat™ Powerbank også. Med de 2 LED'er er der masser af lys til at finde telefonen inden i bilen, noget under sædet, ventilhætterne på hjulene eller hvad du nu har brug for. Disse LED'er kan også blinke til medtraffikanter i forbindelse med at få fat i noget hjælp. Powerbaken er også udstyret med en magnetisk hætte så den kan placeres og lyse, hvilket gør at du har begge dine hænder fri til at arbejde med.

 

Save

Gem