Festival-højttaler

Det er svært at forestille sig en sommer uden festivaler, og man kan ikke sige festival uden at sige musik

Få det fulde ud af din festival med en festival-højttaler, der er som skabt til formålet. Det vigtigste ved en festival-højttaler er, at den er robust og kan stå imod lidt af hvert. Den festival-højttaler, du tager med, skal gerne kunne holde til støv, mudder, vand, fulde mennesker og hvad den ellers kan blive udsat for i en festivallejr. Det er også derfor, at det ikke er for sarte sjæle - og sarte højttalere - at komme på festival.

 

Når du pakker tasken til årets festivaler, er der nogle ting, der er helt essentielle at få med dig, og det er ikke kun telt, sovepose og dåseøl; der skal også gadgets til, for at man får den optimale festivaloplevelse. Den optimale festivaloplevelse får du bedst, hvis du sørger for god musik i lejren mellem koncerterne, og god musik i lejren får du bedst med en festival-højttaler, der har nogle egenskaber, som er særligt brugbare på en festival.

 

Med tanke på de forskellige situationer, man kan lande i som højttaler på en festival, er der blevet lavet en række robuste trådløse højttalere, som kan klare lidt af hvert. De kommer i forskellige størrelser og former, men fælles for dem alle er, at de giver dig kvalitetslyd i et robust og slidstærkt design og materiale. Hvad er f.eks. mere passende til fest, farver og festival end den robuste boomBOTTLE+ Rockstar Edition? Den kommer i et lækkert tidløst sort design og giver dig den bedste lyd i en 360 graders vinkel, så alle i lejren kan få glæde af den.

 

En vigtig detalje, når du vælger festival-højttaler er, at den har et genopladeligt batteri med lang levetid, så festen ikke stopper midt i det hele, når musikken slukkes. Derudover er det også oplagt at kigge på, hvilken form din festival-højttaler kommer i, da der er rigeligt med oppakning, når man skal på festival, så derfor er det vigtigt, at din festival-højttaler er handy, så den nemt kan tages med og transporteres uden problemer. Og husk, at en stor højttaler ikke nødvendigvis er lig med stor lyd - du kan sagtens finde en højttaler, der passer bedre til festivalformatet og som stadig giver en lige så god lyd.

 

Din festival-højttaler fra SCOSCHE vil blive din faste kompagnon, når du skal afsted på landets forskellige festivaler.

 

Se det store udvalg af festival-højttalere her

 


 

 

 
Det har aldrig været nemmere at få en fed festival, hvor der ikke mangler noget! Med en smartphone med et godt kamera ved hånden, kan du tage billeder og optage film, så du kan tage de sjoveste øjeblikke med hjem. Der er kun én ting, der kan sætte en stopper for glæden; ingen strøm på telefonen. Det er derfor powerbanks er essentielle, når du skal på festival.

Få den fedeste festival med din powerbank fra SCOSCHE!

 


 

 
 
Der er gang i lejren. Musikken spiller, solen skinner og øllene er mange. I sidder i rundkreds rundt om højttaleren, der står og sender tonerne af sommerens favoritter ud i en 360 graders vinkel. Nogle sidder på grønne mælkekasser, andre sidder på jorden og så er der dig, der sidder bedre end alle andre, for du sidder i din SCOSCHE Airbed.

En Airbed fra SCOSCHE er vaskeægte festivalsluksus!

 

 

​ ​